Ophaaldagen

Rommelmarkt Eensgezindheid EGMOND-BINNEN – De voorbereidingen voor de 53ste grote rommelmarkt van Muziekvereniging Eensgezindheid die op 3 juni plaatsvindt in Egmond-Binnen zijn in volle gang. De eerste grote inzamelactie is op zaterdag 1 april, de andere volgen op 22 april en 20 mei. Die dagen kunnen inwoners van de gemeente Bergen en Heiloo hun spullen die bij ons een tweede kans kunnen krijgen beschikbaar stellen aan de ophaaldienst van de vereniging. Alles wat nog bruikbaar is is welkom. Meubilair, potten en pannen, fietsen, glas en aardewerk, boeken, speelgoed, gereedschap, ijzerwaren, lampen, koel- vrieskasten, computerapparatuur, radio- tv’s , kunst en antiek, tuingereedschap, fotoapparatuur, etc. etc. Ook draagbare (gebruikte) kleding en schoenen zijn welkom. Een e-mail of belletje naar fanfare_eensgezindheid@hotmail.com / 06-53429869 is genoeg om er voor te zorgen dat de spullen worden opgehaald. Tillen en sjouwen doen de medewerkers van de rommelmarkt. De rommelmarkt is bestemd om de kosten van de muziekopleiding te kunnen bekostigen, de instrumenten te kunnen vernieuwen en uniformen te kunnen aanschaffen.

Terug naar het overzicht