Donateursactie 2021

Normaal gesproken is in Maart altijd ons Donateursconcert.
Als donateur ontvangt u een uitnodiging voor ons concert in de Schulp. Wij voorzien u dan graag van een muzikale avond.

Helaas konden wij dit concert in Maart van dit jaar niet uitvoeren, en moet ons agenda de komende tijd noodgedwongen leeg blijven.
Desalniettemin kunnen wij uw steun heel goed gebruiken, want wij blijven in contact en wij blijven oefenen met elkaar, zodat wij er weer helemaal klaar voor zijn om weer uitvoeringen te mogen geven, zodra dat weer mag en veilig wordt geacht.

We kijken er enorm naar uit om met Koningsdag de optocht weer te mogen leiden, om een concert in de Abdijtuin te mogen geven, om een groot concert te organiseren, of juist een mooie uitvoering met Kerstliedjes neer te zetten in de Abdij.

Deze week en volgende week verspreiden wij in Egmond onze donateursboekjes en infoboekjes.
Uiteraard houden wij u via onze Facebook en onze website ook op de hoogte van de ontwikkelingen.

Mocht u donateur willen worden, of meer informatie willen ontvangen, dan geven we u die heel graag telefonisch (zie telefoonnummer links onderaan op de website) of via e-mail (via de contact-button op de website).

Alvast veel dank en namens ons allemaal; hopelijk tot snel!

Terug naar het overzicht